Menü
0

30 napos "Tökéletesen áll rajtam" garancia

Vásároljon bátran, nálunk nem kockáztat semmit! 

"Tökéletesen áll rajtam" garanciánk keretében visszavesszük azokat a termékeket, amelyek bármi okból nem nyerték el tetszését. Ha szeretné, kicseréljük őket, vagy visszafizetjük az árukat.

Ehhez csak a következőket kell tennie:

  1. Töltse ki az alábbi Visszaküldés Űrlapot, és nyomja meg az "Elküld" gombot. Így fogjuk tudni, hogy csomagra számíthatunk Öntől.
  2. Hajtogassa vissza a gyári csomagolásba (pld a nejlon tasakba) a visszaküldendő termékeket. Majd tegye be az egészet egy jól záródó borítékba/dobozba. (Ha az eredeti boríték/doboz sértetlen, használhatja azt is.)
  3. Küldje el a csomagot postán vagy futárral logisztikai partnerünknek a következő címre: NullHiba Kft. 1165 Budapest, Zsemlékes utca 25. A csomagon jól látható módon tüntesse fel a feladót, és az eredeti rendelésszámot is!

Amint a csomag visszaérkezett, és meggyőződtünk róla, hogy a termékek sértetlenek, minden további kérdés nélkül kicseréljük őket, vagy visszafizetjük az árukat.

FONTOS! A "Tökéletesen áll rajtam" garancia a csomag kézhezvételétől számított 30 napig érvényes. A visszaküldés díja a vásárlót terheli. Csak tiszta, nem használt, nem mosott, eredeti papír- és bevarrt címkéit tartalmazó ruhát veszünk vissza. További részletek az Általános Szerződési Feltételek 9. pontjában.