Menü

30 napos „Tökéletesen áll rajtam” garancia

Vásároljon bátran, nálunk nem kockáztat semmit! 

Tökéletesen áll rajtam” garanciánk keretében a rendelés átvételétől számított 30 napon belül visszavesszük azokat a termékeket, amelyek bármi okból nem nyerték el tetszését. Ha szeretné, visszafizetjük az árukat, vagy cserekupont küldünk, amivel másik termékre cserélheti őket.

Ehhez csak a következőket kell tennie:

  1. A visszaküldendő termékeket hajtogassa vissza a gyári csomagolásba (pl. a nejlon tasakba). A visszacsomagolt termékeket tegye egy jól záródó borítékba / dobozba. (Ha az eredeti boríték / doboz sértetlen, használhatja azt is.)
  2. Töltse ki az eredeti csomagban található Visszaküldési formanyomtatványt, és ezt is tegye a visszaküldendő termékek mellé.
  3. Küldje el a csomagot postán vagy futárral logisztikai központunkba a következő címre:
    "MedStyle visszáru"
    WebShippy Logisztikai Központ
    1044 Budapest, Ezred u. 2. B2/13/1. 
  4. Amint a csomag visszaérkezett, és meggyőződtünk róla, hogy a termékek sértetlenek, minden további kérdés nélkül kiállítjuk a cserekupont, vagy visszafizetjük az árukat.

FONTOS! A Tökéletesen áll rajtam” garancia a csomag kézhezvételétől számított 30 napig érvényes. A visszaküldés díja a vásárlót terheli. Csak tiszta, nem használt, nem mosott, eredeti papír- és bevarrt címkéit tartalmazó ruhát veszünk vissza. További részletek az Általános Szerződési Feltételek 9. pontjában.

 

Kérdése van? Keresse az Ügyfélszolgálatunkat!