Menü

Információ a kiszállításról

2014. február 1-től valamennyi termékünket két munkanapon belül a Trans-o-flex futárcéggel szállítjuk ki Önnek. Ha legalább két ruhadarabot rendel, akkor a kiszállítás Magyarország teljes területére ingyenes.


Kiszállítás

Elkötelezettek vagyunk a minőségi szolgáltatások mellett, ezért az elmúlt egy évben folyamatosan figyeltük, hogy milyen szállítási módra van igazán szüksége az ügyfeleinknek. Mára egyértelműen látszik, hogy a futárral történő házhozszállításra van a legnagyobb igény, ezért úgy döntöttünk, hogy mostantól mi is erre koncentrálunk. Megszüntettük a további szállítási módokat, és finomítottuk logisztikai megoldásainkat, hogy Ön még gyorsabban és gördülékenyebben juthasson hozzá a megrendelt termékeihez.


Értesítés a rendelés állapotáról

A rendelés feladása után folyamatosan emailben tájékoztatjuk a rendelése állapotáról. A Trans-o-Flex futárszolgálat a kiszállítás időpontjáról is fogja értesíteni emailben és/vagy sms-ben.

Amennyiben regisztrált vásárlónk, rendelésének állapota a webboltban is nyomon követhető. Ehhez be kell lépnie a Belépés/Fiók menüponton keresztül.


A kiszállítás várható ideje

Trans-o-flex futárszolgálattal történő kiszállítás 2 munkanapon belül megérkezik. Ha az értesítés ellenére a csomag átadása meghiúsul, a futár egy újabb időpontban ismét megkísérli a csomag átadását.

A kiszállítási határidő számítása a megrendelés elfogadásával indul, azaz amikor a megrendelés Függő állapotból kikerül. Erről e-mailben minden esetben kap tájékoztatást.

Külföldi címre való szállítás esetén a kiszállítási idő két munkanappal meghosszabbodik.


Problémák a rendeléssel

Kérjük, hogy először ellenőrizze rendelése állapotát az utoljára tőlünk kapott visszajelző e-mail alapján, vagy regisztrált vásárlóként lépjen be a Belépés/Fiók menüponton keresztül, és ott ellenőrizze megrendelését.

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailen.


Kiszállítási díjak

Ha legalább két ruhadarabot rendel, a kiszállítás Magyarországon belül ingyenes! (A kiegészítők - belépőkártyatartók, kitűzők, stb. - nem számítanak ruhadarabnak.)

Ha csak egy ruhadarabot rendel, a Trans-o-Flex futárszolgálattal történő kiszállítás díja 1490 Ft.

Ausztria, Románia és Szlovákia területére is vállalunk futárszolgálattal kiszállítást, amelynek díja egységesen 3850 Ft.