Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

A MedStyle.hu 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy a magyar egészségügyben dolgozók számára is elérhetővé tegye az Amerikában már ismert és elismert, prémium minőségű, praktikus és divatos Cherokee munkaruhákat.

A világ egyik vezető márkájának képviselőjeként hiszünk benne, hogy korszakváltásra van szükség az egészségügyi munkaruhák területén. A magyar orvosok és szakemberek is megérdemlik, hogy minőségi, kényelmes és divatos ruházatban végezhessék munkájukat. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani kínálatunkkal.
 

Minőség

A MedStyle által forgalmazott termékek a prémium minőséget képviselik. A Cherokee cég egy egészségügyi dolgozókból álló kontrollcsoport segítségével folyamatosan gyűjti a visszajelzéseket munkaruháiról, és minden termékét alapos tesztelésnek veti alá, mielőtt azok a legmagasabb minőségi standardok figyelembevételével gyártásra kerülnének.

Kényelem

A kényelem az egyik legfontosabb szempont, hiszen ezeket a munkaruhákat az egészségügyben dolgozók gyakran napi 10-12 órán keresztül viselik. Mind az anyagok választásában, mind a szabás kialakításában döntő szempont a kényelem és a praktikum. A Cherokee legdivatosabb termékei is olyan zsebekkel, tároló rekeszekkel vannak ellátva, amelyek biztosítják a beléptető kártyától kezdve a telefonon, tollakon, kulcscsomón át a receptek, ollók vagy akár egy iPad tárolását is.

Divat

Tudatosan teremtünk új divatot az egészségügyben. A Cherokee tervezői világszerte követik a legújabb irányzatokat, és ezeket folyamatosan építik be munkaruha terveikbe, így biztosítva a kórházakban és rendelőkben a divatos megjelenést.

 
További témák: