Keresés

A Cherokee új kollekciója modern, tartós, jól szellőző és rugalmas szövetből.

Bizonyított kollekció bevált darabokkal, rugalmas, pamuttartalmú szövettel.

Orvosi köpenyek újragondolása a mai kor követelményei szerint.

Kiválogattuk a legnépszerűbb fazonokat - kifejezetten intézményeknek és csoportoknak.

Visszaküldés 30 napon belül

 

A csomag átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheted azokat a termékeket, amelyek bármi okból nem nyerték el a tetszésedet, és visszatérítjük neked a vásárláskor fizetett összeget.

A méretcsere folyamata is hasonló: csak küldd vissza a nem megfelelő méretetű termék(ek)et. Nem kell feltétlenül megvárnod, amíg a visszafizetés megtörténik, akár rögtön leadhatsz egy új megrendelést a másik méretre. Ezt azonban újból ki kell fizetned, ugyanis rendszerünk két, teljesen különálló folyamatnak érzékeli a megrendeléseket és visszaküldéseket.

A visszaküldéshez csak a következőket kell tenned:

 1. A visszaküldendő termék(ek)et hajtogasd vissza a gyári nejlon tasakba, majd csomagold be biztonságosan. Ha az eredeti doboz sértetlen, használhatod azt is.
 2. Töltsd ki az eredeti csomagban mellékelt "Visszaküldési formanyomtatványt", és ezt is tedd a visszaküldendő termékek mellé. Ha nem találod a csomagban, innen is letöltheted.
 3. Küldd vissza a csomagot futárral vagy postán logisztikai központunkba, a következő címre:
  "MedStyle visszáru"
  2151 Fót, East Gate Business Park, C/2 - Webshippy
 4. Amint a csomag visszaérkezett, és meggyőződtünk róla, hogy a termék(ek) kifogástalan állapotban van(nak), minden további kérdés nélkül visszafizetjük a vételár(uk)at. Erről e-mailben is értesítünk.

FONTOS! Csak tiszta, nem használt, nem mosott, az eredeti papír- és bevarrt címkéit tartalmazó ruhát veszünk vissza. A visszaküldés díját a vásárlónak kell állnia. További részletek az Általános Szerződési Feltételekben.

 

További hasznos információk:

 1. Ha ugyanabban a dobozban küldöd vissza a termék(ek)et, amiben tőlünk kaptad őket, akkor távolítsd el a régi címkét a dobozról! A régi címzés összezavarhatja a szállítást végzőket.
 2. Attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választottad, a vételárat ugyanolyan módon is kapod vissza. Ha utánvéttel vagy banki átutalással fizettél a termék(ek)ért, a vételárat a visszaküldési formanyomtatványon feltüntetett bankszámlára utaljuk vissza. Ha bankkártyával fizettél, a pénzt közvetlenül a kártyádra térítjük meg.
 3. A visszatérítés várhatóan 10-14 napon belül érkezik meg.
 4. Mivel rendszerünk két, teljesen különálló folyamatnak érzékeli a megrendeléseket és a visszaküldéseket, a már befizetett összeget nem tudjuk beszámítani egy másik megrendelésbe.