Visszaküldés - 30 napos "Tökéletes megjelenés" garancia

 

A csomag átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheted azokat a termékeket, amelyek bármi okból nem nyerték el a tetszésedet, és visszatérítjük neked a vásárláskor fizetett összeget.

A méretcsere folyamata is hasonló: csak küldd vissza a nem megfelelő méretetű termék(ek)et. Nem kell feltétlenül megvárnod, amíg a visszafizetés megtörténik, akár rögtön leadhatsz egy új megrendelést a másik méretre. Ezt azonban újból ki kell fizetned, ugyanis rendszerünk két, teljesen különálló folyamatnak érzékeli a megrendeléseket és visszaküldéseket.

A visszaküldéshez csak a következőket kell tenned:

 1. A visszaküldendő termék(ek)et hajtogasd vissza a gyári nejlon tasakba, majd csomagold be biztonságosan. Ha az eredeti doboz sértetlen, használhatod azt is.
 2. Töltsd ki az eredeti csomagban mellékelt "Visszaküldési formanyomtatványt", és ezt is tedd a visszaküldendő termékek mellé. Ha nem találod a csomagban, innen is letöltheted.
 3. Küldd vissza a csomagot futárral vagy postán logisztikai központunkba, a következő címre:
  "MedStyle visszáru"
  WebShippy Logisztikai Központ
  1044 Budapest, Ezred u. 2. B2/13/1.
 4. Amint a csomag visszaérkezett, és meggyőződtünk róla, hogy a termék(ek) kifogástalan állapotban van(nak), minden további kérdés nélkül visszafizetjük a vételár(uk)at. Erről e-mailben is értesítünk.

FONTOS! Csak tiszta, nem használt, nem mosott, az eredeti papír- és bevarrt címkéit tartalmazó ruhát veszünk vissza. A visszaküldés díját a vásárlónak kell állnia. További részletek az Általános Szerződési Feltételekben.

 

További hasznos információk:

 1. Ha ugyanabban a dobozban küldöd vissza a termék(ek)et, amiben tőlünk kaptad őket, akkor távolítsd el a régi címkét a dobozról! A régi címzés összezavarhatja a szállítást végzőket.
 2. Attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választottad, a vételárat ugyanolyan módon is kapod vissza. Ha utánvéttel vagy banki átutalással fizettél a termék(ek)ért, a vételárat a visszaküldési formanyomtatványon feltüntetett bankszámlára utaljuk vissza. Ha bankkártyával fizettél, a pénzt közvetlenül a kártyádra térítjük meg.
 3. A visszatérítés várhatóan 10-14 napon belül érkezik meg.
 4. Mivel rendszerünk két, teljesen különálló folyamatnak érzékeli a megrendeléseket és a visszaküldéseket, a már befizetett összeget nem tudjuk beszámítani egy másik megrendelésbe.
  Mérettáblázat

   

  Az alábbi táblázatok segítségével meghatározhatod a méretedet.

  Fontos: A webáruházban található Cherokee és Dickies termékek amerikai méretezéssel készültek, ami jellemzően eggyel nagyobb, mint az itthon megszokott. Javasoljuk ezért, hogy ökölszabályként válassz eggyel kisebb méretet, mint amit megszoktál.

  A táblázatban látható cm értékek a testre vonatkozó méretek, méretvételezésnél ezért pontosan mérd le a mell/derék/csípőbőséget, nem kell ráhagyással dolgozni.

  Ha a mell-, derék- vagy csípőbőséged épp két érték közé esik, a következőképpen járj el: Válaszd a kisebbet, ha szűkebben illeszkedő ruhát szeretnél, illetve a nagyobbat, ha előnyben részesíted a bővebb fazonokat.

  Mi történik, ha mégsem lesz jó a méret? Ebben az esetben sincs gond, mert a 30 napos "Tökéletes megjelenés" garanciánk keretében visszavesszük a nem megfelelő ruhákat. További részletek: Garancia és visszaküldés 

   

  Az alább megadott méretek cm-ben értendők, és a testre vonatkozó méretek. 

   

   

  A webáruházban található ruhák szabásával kapcsolatban az alábbi útmutató nyújt segítséget.

  Szabás stílus útmutató