Menü
MedStyle Ajándékutalvány 10.000 Ft Kattintson rá a felnagyításhoz

MedStyle Ajándékutalvány 10.000 Ft

Ár:
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)
Cikkszám: aj10000
Elérhetőség: Ez a méret nincs raktáron
Kiszállítás várható ideje: 2018. október 17.

karácsonyra | születésnapra | hálából | kollégának | beosztottnak | szeretteknek

Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az utalvány előnyei:

► felhasználható több mint száz termékre, így mindenki megtalálja a neki tetsző darabot! Nincs többé csalódott vagy elégedetlen arc az ajándékbontásnál, hiszen mindenki azt kapja, amit választ.

► akkor, azt és oda, ahová az ajándékozott kérik. Nem kell foglalkoznia a termék kiválasztásával, csomagolásával vagy kiszállításával. Adja át a kupont, a többi a mi dolgunk.

Pontosan mit is kap, ha megrendeli az utalványt?

A termékképek között megtalálja mintautalványunkat, amelyhez hasonlót Önnek is készítünk. Rendeléskor megadhatja az ajándékozott nevét és egy üzenetet, amit szeretne, hogy rákerüljön az utalványra. Munkatársunk elkészíti ezt az egyedi, személyre szabott Ajándékutalványt, és PDF formátumban elküldjük Önnek emailen. Ezt az utalványt könnyedén kinyomtathatja, de akár elektronikusan is továbbíthatja az ajándékozott részére.

Az utalványon taálható kuponkód a kiállítás dátumától fél éven át felhasználható a webáruházunkban bármely termékünkre.

Hogyan lesz Öné az Ajándékutalvány?

1. Állítsa be a kívánt mennyiséget, és kattintson a "Kosárba rakom" gombra!

2. Amennyiben nem szeretne mást vásárolni, kattintson a "Tovább a pénztárhoz" gombra és adja meg adatait. 

3. Szállítási mód: Az utalványt emailen küldjük majd el Önnek, viszont rendszerünk automatikus működése miatt a "Házhozszállítás futárszolgálattal" funkció nem kitörölhető. Amint láthatja azonban, a szállítási költség 0 Ft, így ezt egyszerűen hagyja figyelmen kívül, és kattintson a "Tovább" gombra.

4. Fizetési mód: Mivel az utalványt emailen küldjük el, így ebben az esetben mindenképpen a "Banki átutalás" módot válassza! 

5. rendelés összesítése/ Megjegyzés: Ebbe a mezőbe kérjük, tüntesse fel annak a szeméynek a nevét, akinek az utalványt adni fogja. Amenyiben rövid, személyes üzenetet is szeretne az ajándékutalványra, azt itt jelezheti nekünk.
Ajándékozott neve:
Személyes üzenet: (maximum karakterszám: 100, szóközökkel együtt)

6. A megrendeléstől számított 3 munkanapon belül elküldjük Önnek az egyedi MedStyle Ajándékutalványt, amelyen megtalálja a kuponkódot, amellyel az utalvány összege levásárolható.


 

Szín kék, fehér
Formátum letölthető pdf